"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 9. септембар 2017.

Golden Rose - Lakovi za nokte Ice chic & Color expert * nove nijanse


Nastavljamo sa Golden Rose Srbija novitetima, danas vam pišem o novim nijansama lakova New chic i Color expert. Lakove ovog brenda koristim jako dugo, još od srednje škole, i većinom samo njih i koristim jer zašto menjati nešto što nam odgovara. Nekad sam jako volela da lakiram nokte i činila sam to redovno, pa sam u pripremnom periodu za trudnoću prestala i sada nakon porođaja godinu dana kasnije namazala sam ih opet prvi put, dakle bila je to duga pauza jer smatram da mi je još uvek to sa malom bebom kod kuće nepotrebno i bez smisla jer su mi ruke stalno zauzete nekim poslovima. No, vratimo se na lakove :).



New chic lakovi u 3 nove nijanse 105, 118 i 119. Prve dve nijanse mi se dopadaju, treća nije po mom ukusu, nekad sam obožavala te šljokičaste lakove ali to se sada promenilo. Inače lakovi su jako kvalitetni, lako se nanose na nokte, brzo se suše, ne gule se dva do tri dana kad sam ja u pitanju a to je rekord. Ranije sam Vam već pisala o ovoim lakovima ovde. Cena ovih lakova je oko 149,00 RSD po komadu a nijanse su od 01 do 76, od 101 do 117 i 301 do 306.




Color expert lakovi za nokte su jedni od mojih omiljenih, boje su fantastične kao i kvalitet. Na moju adresu stigle su tri nove nijanse, 129, 130 i 131. Cena ovih lakova je oko 132,00 RSD po komadu.


Lakovi se super lako i brzo nanose, četkice su odlične, nema razlivanja i razmazivanja, brzo se suše, lično ja mažem 2 sloja za potpuni efekat.



Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt , kao i oficijalni sajt http://www.gbs.rs/. Ono što je bitno napomenuti jeste da se kompletan asortiman može naći u svim maloprodajama Golden Beauty Shop koji se nalaze za sad na 4 lokacije:
-Golden Beauty Shop Aviv Park Pancevo / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopPancevo/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zvezdara / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopBeograd/
-Golden Beauty Shop BIG Fashion Beograd / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopMini/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zrenjanin /https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopZrenjanin/

Volite li GR lakove za nokte i koji su Vam omiljeni?
*PR proizvodi

2 коментара: