"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 17. децембар 2016.

NIVEA - baby kozmetika




Nivea je moja velika ljubav od malena, mogla bih reći i prva ljubav kada je kozmetika u pitanju. Još kao mala devojčica uzimala sam od mame svima dobro poznatu standardnu Nivea kremu i mirisala je satima, mazala bih sa njom ruke, mazala bih je na obraze i na nos. Ostao je taj miris negde zapamćen i prati me i dan danas kada koristim skoro sve Nivea proizvode već godinama, a sada ih koristim i za svoju bebu. U ovom postu ukratko ću vam predstaviti šta smo do sada to Ivan i ja sve isprobali i kakvi su moji utisci.


NIVEA Baby Blagi šampon  nežno čisti bebinu osetljivu kosu i teme i nežan je prema bebinim osetljivim očima poput čiste vode. Formulacija bez sapuna posebno nežno čisti osetiljivu kosu i teme. Krajnje blaga formulacija sa kamilicom nežno umiruje i održava pH vrednost temena. Podnošljivost na koži klinički i dermatološki potvrđena. Oftalmološki testirano. Blaga formulacija sa kamilicom nežno umiruje i održava pH vrednost temena. Klinički testirano. Razvijeno u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima. Štiti od pojave suza. Formulacija razvijena da smanjuje rizik od pojave alergija. (izvor).

* Ovaj šampon mojoj bebi izuzetno odgovara i sve gore navedeno ja mogu da potvrdim. Koristila sam ovaj šampon već od druge nedelje po rođenju deteta i do sada nemam nijednu zamerku. Nežan je, lagan, i prelepo miriše, nema suza, nema crvenila niti perutanja nežnog bebinog temena glavice. Pakovanje je od 200ml a cena oko 290,00 RSD zavisi od prodajnog objekta i akcija.


* Ovo je definitivno moj omiljen proizvod kada je Nivea baby linija u pitanju, radi se o kremici za zaštitu od ojeda. Koristim je za područje prekriveno pelenama i daje sjajne rezultate svaki put i svaki dan, a naročito sam zadovoljna na vremenski period delovanja kreme kada se namaže pa tako mirno spavam celu noć, kao i moja beba. Sanira svako eventualno crvenilo koje se pojavi vrlo brzo, jako lepo neguje kožu a pogotovo mi se sviđa tekstura ove kreme, malo je gušća pa se samim tim vrlo lepo može namazati i razmazati bez onog vodenastog osećaja kao kad mažem neke druge kreme tog tipa. Iritacija nema, bebina koža je maksimalno zaštićena i negovana. Pakovanje je od 100ml a cena oko 340,00 RSD.

NIVEA Baby Bottom Ointment umirujuća krema protiv ojeda sadrži poseban kompleks otpornosti na vlagu sa cink oksidom predstavlja efektivnu i propustljivu barijeru koja pomaže delu kože ispod pelena da ostane suva i zaštićena od osipa. Ova bogata krema poptuno neguje, pruža pouzdanu zaštitu protiv osipa u predelu pelena i ublažava crvenilo i iritaciju. Sadrži prirodno ulje pšeničnih klica, pantenol (provitamin B5) i Cink oksid. Specijalni kompleks sastojaka je otporan na vlagu, sadrži 20% Cink oksid i formira efikasnu barijeru koja propušta vazduh, održava područje pelena suvim i štiti od pelenskog dermatitisa. Formulacija sa prirodnim uljem pšeničnih klica jača zaštitnu barijeru kože i pomaže pri smanjenju iritacije kože kako bi se ubrzala regeneracija kože i zaceljivanje rana. Izuzetno meka tekstura se lako razmazuje i prijatna je za osetljivu kožu. Razvijena u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana.(izvor).


* Ovaj proizvod nisam nigde videla kod nas na policama, ja sam ga dobila od moje drage Milene, nabavljen je negde u inostranstvu. To su Nivea ampule fiziloškog rastvora koje se koriste za čišćenje bebinog nosića, ušiju i slično i u te svrhe ih i ja koristim, fenomenalne su i mnogo bolje nego običan fiziološki rastvor koji sam uzimala u apoteci, barem meni. Koristim ih tako što sipam malu količinu na sterilnu gazu i tako očistim bebi rukice, prstiće, oko usta kad se umaže, i ušnu školjku, za nosić ipak koristimo kapi preporučene od strane pedijatra.





* Nivea baby sapun sam ja dugo koristila za sebe a sada ga koristim i za bebca, obožavam ga. Sapun je jako nežan prema bebinoj koži i ne isušuje je što je ustvari najveći plus kad se ja pitam, upravo zato ga i sama koristim jer imam nežnu, suvu i osetljivu kožu i ovo je jedini sapun koji meni lično odgovara. U početku sam bebca kupala samo sa ovim sapunom po preporuci patronažne sestre, pa čak i glavicu a malo kasnije smo prešli na šampon. Pakovanje je od 100g a cena oko 75,00 RSD.

NIVEA BABY Kremasti sapun za blagu negu posebno nežno čisti i neguje kožu vaše bebe svakoga dana. Formulacija sa maslinovim uljem i visoko kvalitetnim hidratantnim svojstvima sprečava dalje sušenje kože i čini je čistom, mekom i glatkom. Maslinovo i bademovo ulje koje sadrži blagi i kremasti sapun nežno će očistiti i hidrirati i najosetljiviju kožu, održavajući je nežnom i mekom. Razvijen u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Podnošljivost na koži klinički i dermatološki potvrđena.(izvor).


* Nivea baby ulje za telo nisam koristila često u startu ali sada ga koristim sve češće, smatram da pruža bebinoj koži kompletnu negu. Najviše mi pomaže kod perutanja kože kojem je beba pomalo sklona sada na ovim zimskim temperaturama kao i zbog suvog vazduha u stanu, koliko god se trudimo da rešimo taj problem nismo baš uspešni u tome. Ulje je vrlo lagane teksture i ne ostavlja masne tragove za sobom na bebinoj odeći. Pakovanje je od 200ml a cena oko 320,00 RSD.

NIVEA Baby ulje za negu prilagođeno je čišćenju i hidrataciji osetljive bebine kože, čak i na područjima koja su iritirana. Formulacija sa prirodnim bademom i uljem pšeničnih klica je idealna za negu, zaštitu i masažu osetljive bebine kože. Savršena je i u prevenciji od strija na maminoj koži. Razvijena u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana.(izvor).


* Nivea baby puder baš kao ulje nisam koristila odmah u početku a sada je neizostavni deo svakodnevne nege, najviše ga koristim za vratni deo ispod podbradka koji se često navlaži od curenja mleka, čaja ili vode pa zna malo koža na tom delu da se iziritira, tu mi ovaj puder daje najbolje i najbrže rezultate. Takođe ga koristim za pelensko područje nakon kupanja bebe i nakon promene pelene, u duetu sa zaštitnom kremom od ojeda daje savršene rezultate a ja sam bezbrižna. Pakovanje je od 100g a cena oko 220,00 RSD.

NIVEA Baby puder umiruje i efektivno štiti osetljivu kožu od iritacije, manjih ozleda i svraba. Formulacija sa prirodnim cink oksidom efektivno umiruje i prijatno hladi mesto iritacije. Puder efikasno štiti osetljivu bebinu kožu od iritacija, perutanja i svraba. Umirujući efekat traje dugo. Ekstra fini puder takođe veže za sebe višak vlage posle kupanja i promene pelena. Sadrži cink oksid. Razvijen u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana.(izvor).


* Nivea šampon i kupka 2u1 je fenomenalna stvar kad moram na brzaka da okupam bebu ili kada žurim da nešto odradim pa onda ne moram da pripremam za kupanje sve posebno nego sa ovim jednim proizvodom obavim sve, jako lepo i temeljno pere bebeću kožu a ujedno je i neguje, za glavicu i kosicu takođe jako odgovara, nema suza, nema neželjenih efekata. Pakovanje od 200ml košta oko 270,00 RSD a postoji i pakovanje od 500ml.

Dva proizvoda u jednom: NIVEA Baby šampon i kupka nežno čisti tanku bebinu kosu, kao i njenu osetljivu kožu.Formulacija sa kamilicom ne sadrži sapun, smiruje bebinu kožu i pomaže kod prevencije iritacija. Specijalno prilagođeno bebinim osetljivim očima. Koža i kosa su posle upotrebe čiste, mekane i glatke. Pomaže kod prevencije isušivanja kože. Razvijen u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima.Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana.(izvor).



* Nivea vlažne maramice su sa nama od prvog dana još u porodilište sam ih nosila i za bebu i za mene. Od prvog dana po rođenju bebac ih je testirao i dan danas pored još nekih koje su nam se dobro pokazale nekako uvek kupujemo iznova Niveine, super i temeljno čiste sve delove tela, i praktične su za poneti, pakovanje nije glomazno i staje u svaku tašnu. Pakovanje sadrži 20 maramica i košta oko 140,00 RSD a postoje i dupla pakovanja.

NIVEA Baby Soft & Cream vlažne maramice nežno čiste i pružaju iritiranoj bebinoj koži trenutnu negu i olakšanje. Posebno su napravljene za bebinu kožu kojoj je potrebna dodatna nega i zaštita tokom čišćenja. Zahvaljujući patentiranoj strukturi tkanine sa mikrosunđerima maramice su izuzetno mekane, debele i otpornije na cepanje nego ranije. Reljefna struktura maramica pruža izuzetnu mekoću, ali i visoku efikasnost kod uklanjanja tragova urina i stolice koji se zadržavaju na tkanini. Istovremeno, ove maramice neguju i štite osetljivu kožu bebe.Ove maramice su posebno osmišljene za kožu beba kojoj je potrebna dodatna nega i zaštita za vreme čišćenja. Natopljene su blagom negujućom kremom koja sadrži neven. Trenutno umiruju i pružaju olakšanje od neprijatnosti dok istovremeno obezbeđuju temeljno čišćenje bebine zadnjice i održavaju prirodnu pH vrednost kože.(izvor).


* Nivea baby soft krema je nešto što se moralo naći u mojoj Nivea baby kolekciji jer je meni lično omiljena bela soft krema za nas odrasle i koristim je bar 10 godina ako ne i više iznova i iznova. Verovala sam da je i ova za bebe jednako dobra i nisam pogrešila. Koristim je isključivo za negu tela nakon kupanja, namažem bebicu i zatim je oblačim, krema je predivna, nežna i koža je odmah upija, hidrira kožu i sprečava pucanje i perutanje. Pakovanje je od 200ml a cena oko 315,00 RSD.

NIVEA Baby Soft krema za lice i telo, formulacija sa nevenom pruža potpunu negu i zaštitu kože tokom 24h. Intenzivno hidrira jačajući prirodnu, zaštitnu funkciju kože. Kremasto-nežna hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu za osetljivu kožu. Brižljivo izabrana kombinacija blagih i hidratantnih aktivnih sastojaka koji podržavaju prirodnu funkciju kože. Krema sa pantenolom i prirodnim mineralima jača sopstvenu zaštitnu funkciju kože i koža je veoma dobro podnosi. Lako se nanosi i predstavlja idealan proizvod za baršunasto meku kožu deteta. Razvijena u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana.(izvor).


Letos je bila super akcija pa sam za kupljene proizvode u DM drogerije Srbija u iznosu od 999,00 RSD dobila predivan Nivea baby peškir, sada mi je žao što nisam otišla po još jednu turu jer se peškir pokazao kao jako kvalitetan. Sada sam naišla na neku akciju  gde se dobija na poklon baby ranac pa planiram i to da iskoristim.


Takođe još jednom veliko hvala kompaniji NIVEA Srbija na predivnom paketiću za bebu, zvečka mu je omiljena igračkica od rođenja a ujedno i prva :).

Zajedničko za sve ove Nivea baby proizvode je definitivno kvalitet u koji nisam ni sumnjala, dosta pristupačne cene i svima dobro preoznatljiv Nivea miris koji se širi dugo svuda po sobi i stanu nakon kupanja i mazanja bebe.

Da li vi koristite Nivea proizvode za vaše mališane i koji su vam omiljeni?

11 коментара:

  1. Wow, slinim koliko tu divota ima :D Mi smo od moje rodice dobili puno vrećicu Nivea baby proizvoda, ali još uvijek ništa nismo stigli isprobati. Za puder mogu potvrditi da je odličan jer ga već godinama koristim na sebi na bikini zoni nakon depilacije :D Slika Ivana među Nivea proizvodima mi je pre, predivna, sunce malo slatko :* :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja Ivan voli sve šareno oko njega pa samo gleda :). Nivea proizvodi za bebe ako mene pitaš savršeni su, jedva čekam tvoje utiske :)

      Избриши
  2. Zanima me samo da li postoji neko ko ne koristi Niveu? Imamo isti omiljeni baby proizvod. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Nivea proizvodi kako za bebe tako i za nas odrasle su divni. Prosle nedelje sam se obezbedila njihovim proizvodima. Upravo ono sto si pominjala kupovinom proizvoda na Lilly sajtu dobija se ranac. Ih i sad kao da osetim taj divam miris baby kozmetike.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divno drago mi je da delimo mišljenje, videla sam da ima u liliju a sad ima i u dm-u, pa ću ja do tamo da skoknem jer tamo uzimam pelene i sve ostalo :)

      Избриши
  4. Nisam neki preterani ljubitelj Nivea mirisa, mislim da sam jedina na sb=vetu, bukvalno :-) Mada, kvalitet ne sporim, definitivno su vrhunskog kvaliteta proizvodi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja prvi put čujem da neko ne voli miris Niveice haha, jedinstvena si po mnogo čemu <3

      Избриши
    2. Ponekad i naopaka, kao u ovom slucaju :-D :-D :-D <3

      Избриши
  5. Verujem da Ivan uživa! :) <3 Nivea me vraća u detinjstvo, mnogo proizvoda koje sam koristila, a baby kremu i dan danas uzmem :)

    ОдговориИзбриши