"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 16. август 2015.

Predstavljam vam brend Nuna Nai


Verujem da svi roditelji, i oni koji to tek treba da postanu žele za svoje dete samo najbolje i najkvalitetnije i da su uvek u potrazi za nečim novim, boljim, kvalitetnijim, povoljnijim. Prva ja koja nažalost još uvek nemam dete i borim se svim silama za potomstvo već unapred znam da kada bih se ostvarila kao majka moje dete bi moralo imati kvalitetne stvari po cenu da se ja nečega i odreknem pa i svega ako treba :).
U današnjem postu predstaviću vam jedan brend, možda su neki čuli za njega a za one koji nisu ovo je prava prilika da saznaju nešto novo i korisno što im može olakšati potražnju nekih stvari koje su njihovim mališanima neophodne. U pitaju je brend Nuna Nai koji je porodični brend, i predstavlja skup modernih i veoma praktičnih proizvoda za bebe, mališane, mame i tate. Proizvodi su izrađeni uglavnom od prirodnih materijala, mekanih linija i veselih boja.


Kolekcija Nuna Nai inspirisana je sličnim proizvodima koji se mogu naći u najbolje snabdevenim dečijim robnim kućama i online shopovima u svetu, ali je prilagođena našim potrebama, navikama i mogućnostima.
Roditeljstvo je blagoslov, ali zahteva veliki napor, strpljivost i prilagođavanja. Od roditelja, naročito majke očekuje se izuzetna pažnja i posvećenost detetu, a u vremenu u kome živimo zaposlene mame treba da nađu balans između brige o detetu i mnogobrojnih obaveza. Zato smo kreirali proizvode koji su originalni, inovativni i praktični, da i roditeljima i deci odrastanje postane lakše i lepše.
Nuna Nai web prodavnica, osim proizvoda ovog originalnog brenda, nudi i artikle drugih proizvođača, koji ispunjavaju najviše svetske standarde kvaliteta, praktičnost i dugotrajnost.
Uz Nuna Nai roditeljstvo će i Vama biti zadovoljstvo! (izvor).


Na sajtu http://www.nunanai.rs/ možete pronaći toliko toga, online kupovina i razgledanje proizvoda 
je jednostavno za svakog i svako se može snaći jer je sve poređano po kategorijama i potrebama potrošača, pa ako vas zanima samo nešto konkretno vrlo lako možete odmah pronaći željeni artikal. 
Kategorije koje postoje da vam olašaju kupovinu su sledeće : 
U pokretuIgra i edukacijaVreme za obrokKupanje i negaOdeća i obućaDečija sobaTrudnice i mamePet Shop, dakle mislili su čak i naše drage ljubimce što je mene posebno oduševilo :). Sve te kategorije imaju još i podkategorije tako da vam online naručivanje sigurno nikad nije bilo ovako lako i zabavno.


U narednim redovima ću vam izdvojiti neke od ponuda sa sajta koje su recimo privukle najviše moju pažnju, a vi ćete svakako na sajtu pronaći nešto po svom ukusu i sve što vam je potrebno.


Jedna neophodna i vrlo praktična stvar marama za nošenje beba. Idealna je za nošenje beba od rođenja do oko 18 meseci. Jednostavan dizajn ove marame za nošenje beba, bez kopči i kaiševa je savršeno udoban za Vašu bebu i Vas. Jednostavnorespoređuje težinu Vaše bebe, nema ograničenja koliko dugo Vaše dete može ostati u marami, tako da možete da umirite i ušuškate bebu svojom toplinom, glasom, pokretima, otkucajima srca, onoliko dugo koliko prija Vašoj bebi i Vama. Više o svemu tome ovde.



Nuna Nai hodalica za bebe omogućava da Vaša beba bude bezbedna od posekotina i modrica u periodu prohodavanja. Beba će naučiti da hoda na siguran način uz pomoć odraslih. Hodalica je udobna, laka za korišćenje i čišćenje. Pogodna je za decu u uzrastu od 8 – 16 meseci. Pamučna je i može se prati u veš mašini. Dolazi u praktičnoj torbci. Više o ovom proizvodu ovde.


Peškir pončo sa kapuljačom će Vam omogućiti da dete ušuškate posle kupanja, nakon izlaska iz mora ili bazena. Izradjen je od frotira. Za decu do 4 godine. Dimenzije: 62 x 62 cm. Naručivanje ovde.


Jastuk za dečji krevetac se stavlja na dušek dečjeg krevetca ispod ili iznad čaršava u cilju da dete bezbedno leži u malo uzdignutom položaju. Ovakav položaj kod beba pomaže da ne povrate nakon dojenja ili obroka na flašicu, a naročito kod beba koje imaju simptome refluksa. Refluks se manifestuje kao često bljuckanje ili povraćanje veće količine sadržaja više od jednog sata nakon obroka, što izaziva razdražljivost, kašalj i plač. Više detalja o ovom jastuku ovde.


Da ne bih ceo sajt na kraju prenela u ovaj post pošto mi se sve dopada predtaviću vam još par slika i staviti linkove koje vode ka tim proizvodima na sajtu. Na slici gore možete videti gaćice za odvikavanje od pelena, više o tome ovde.


Jastuk za mame i bebe, svi detalji na ovom linku http://www.nunanai.rs/artikal/3591/nunanai-jastuk-za-bebe-i-mame.

Tu su naravno i plišane igračkice, pored ovih zvezdanih kornjača ima veliki izbor drugih igračaka, možete ih pogledati ovde.


Za kraj vam predstavljam neodoljivog Čarlija i njegovo totalno moderno odelce koje i vi možete naručiti za vašeg psa ovde. Moj Švća će dobiti jedno i mnogo sad radosna zbog toga, da ne brinem da mu bude hladno na zimu :D.

Nadam se da ste uživali u ovoj kratkoj turi u kojoj sam vam predstavila samo jedan mali deo proizvoda a  sve ostale informacije, narudžbine i cene proizvoda saznaćete posetom sajta http://www.nunanai.rs/, a postoji i FB stranica Nuna Nai. Takođe tu je i posebna FB stranica posvećena kućnim ljubimcima Nuna Nai by Charlie.

Da li vam se doapadaju stvarčice i planirate li kupovinu nekih? :).

4 коментара:

  1. Mnogo mi se svidja ovo odelce za psa i ja sam srecna sto će tvoj Svrća dobiti jedno :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, ma sve je predivno, jedva čekam ako Bog da jedno bebče ima da poručim sve , jako mi se dopada izbor i cene su ok :)

      Избриши
  2. Одговори
    1. Sve što treba na jednom mestu, kvalitet plus povoljne cene , ja sam oduševljena :)

      Избриши